Vilka är Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå?

Vilka är Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå?

Vi har varit verksamma sedan år 1965 med inriktning på plattsättning, snöröjning och trädgårdsskötsel i Katrineholm, Flen eller Vinåker.

Vi är ett etablerat och erfaret företag i Södermanlands län - som vänder sig till dig som vill ha vår experthjälp med allt som har med trädgårdsskötsel i Katrineholm att göra. Vid varje utförande har vi alla maskiner, redskap och material som krävs på plats för att utföra arbetet på ett korrekt och smidigt vis. Inget projekt är varken för litet eller för stort - utan vi utgår efter vad just dina behov och önskemål är. I och med att vi idag är 20 st anställda har vi möjlighet att åta oss större projekt till BRF:er, hyresrättsföreningar och företag.


Gratis platsbesök, offert och rådgivning

Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå är mån om att skapa långsiktiga kundrelation och det bygger på att vara förtroendeingivande, satsa på kvalitet före kvantitet samt alltid ge ett professionellt bemötande. Tveka inte att boka in ett gratis platsbesök med oss redan idag, så visar vi hur vi kan underlätta din vardag.

Gratis platsbesök och rådgivning inför nästa projekt!

Vi är ett serviceinriktat arbetsteam som gärna bistår med vår expertis inom servicearbeten året om i Katrineholm, Flen eller Vinåker. Projekt av alla storlekar tas gladeligen emot!

Gratis platsbesök och rådgivning inför nästa projekt!

Gratis rådgivning