Professionell plattsättning utomhus i Katrineholm

Om du vill få en trevlig inredningsdetalj i trädgården samtidigt som det även är en praktisk detalj kan du välja att utföra en plattsättning utomhus i Katrineholm. Vi är experter på plattsättning och kan hjälpa dig med allt från planering till utförandet.

Att lägga plattor i sin trädgård är inte enbart något man gör av praktiska skäl utan är också något som ger ett välskött intryck. Med snyggt placerade plattor i trädgården ger du din fastighet mer karaktär som gör att dina besökare enklare kan ta sig fram till ditt hus. Många väljer också att lägga plattor på garageuppfarten, som markbeklädnad för en uteplats, på en 

altan eller en trappa. Genom att ha stenbelagda gångvägar i trädgården slipper man att gräset blir förstört, lerigt och att det skapas stigar. Det är viktigt om man är mån om sin trädgårds utseende. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med plattsättning utomhus i Katrineholm.

Plattsättning utomhus i Katrineholm

Genom att lägga plattor i trädgården får du ett bra skydd samtidigt som du även får en mycket stilfull inramning av ditt hus och/eller trädgård. Många väljer att lägga plattor på garageuppfarten, som gångväg till och från huset men också på uteplatsen. Det innebär att man kan vistas på uteplatsen även efter ett regn utan att det blir lerigt eller att gräsmattan blir skadat. Dessutom är det enkelt att hålla rent och även snöröja gångvägarna i trädgården, på uppfarten och uteplatsen.

Vi kan också åta oss större uppdrag som exempelvis då BRF:er eller ett företag vill utföra en plattsättning utomhus i Katrineholm på större ytor. Vi kan lägga plattor på en innergård, på uteplatser som dekorationer runt byggnader eller lägga gångvägar så att besökarna vet hur de ska gå för att ta sig till företaget.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Sedan år 1965 har Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå utfört plattsättning, snöröjning och trädgårdsskötsel i Katrineholm åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi åtar oss både större som mindre uppdrag och även löpande förvaltning av er trädgård. Våra duktiga och mycket erfarna medarbetare utför arbetet med stor skicklighet och noggrannhet vilket borgar för att vi alltid levererar med hög kvalité. Dessutom lämnar vi alltid trygga garantier på vårt arbete vilket innebär att om något visar sig vara mindre bra så åtgärdar vi det snarast. Du kan kontakta oss för att erhålla mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lämna rådgivning kring er plattsättning utomhus i Katrineholm. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris, utan några förpliktelser.