Ta hjälp med snöröjning och sandning i Katrineholm

När du vill få hjälp med snöröjning i Katrineholm kan du med varm hand vända dig till oss. Vi åtar oss alla typer av snöröjningsuppdrag som takskottning, plogning av privata vägar och gångvägar. Våra skickliga snöröjare ser till att boende riskfritt kan ta sig fram till sina boenden.

När du behöver hjälp med att röja snö på ditt tak, garageuppfart, gångvägar och vid brevlådor och sopstationer kan du vända dig till ett företag som är proffs på snöröjning. Bor du i hus vet du hur ansträngande det är att behöva börja skotta snö det första du gör för att kunna parkera din bil eller ta dig fram säkert till din ytterdörr. Genom att anlita oss för din snöröjning kan du komma hem till skottad och sandad uppfart och gångväg till ditt hem. Vi utför både större som mindre snöröjningsuppdrag i Katrineholm med omnejd. Du är välkommen att kontakta oss då du vill får hjälp med din snöröjning i Katrineholm.

Snöröjning i Katrineholm

Har du ett eget hus eller fastighet där du behöver hjälp med att skotta tak, gångstigar och garageuppfart kan vi hjälpa dig med detta. Vi skottar även rent runt postlådor och sopstationer samt sandar så att servicepersonal kan få tillträde till dessa enkelt och riskfritt. Vi kan också åta oss att ploga parkeringsplatser och företagstomter så att inte snön hindrar företagets verksamhet men också så att personal och kunder enkelt kan ta sig fram.

Snöröjning för bostadsrättsföreningar

En bostadsrättsförening behöver röja snö så att de boende kan ta sig fram till sina bostäder utan att riskera att råka ut för en olycka. Vi kan åta oss uppdrag att ploga gångvägar, privat parkering och privata vägar fram till allmän väg. Vi skottar även rent framför portar, brevlådor och sopstationer och sandar. Vi kan också erbjuda er takskottning så att inte snö riskerar att falla ned från taket och skada förbipasserande eller annans egendom.

Kontakta oss för information om snöröjning

När du behöver hjälp med snöröjning eller trädgårdsskötsel i Katrineholm kan du kontakta oss på Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå. Våra medarbetare är skickliga och mycket erfarna vilket gör att vi klarar av att ta hand om alla typer av snöskottning, stort som smått. Vi utför snöröjning i Katrineholm åt bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi erbjuder dels snöskottning med hjälp av handkraft men har också maskiner för att kunna utföra större snörröjningsuppdrag. För mer information om våra tjänster kan du kontakta oss för fri rådgivning. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt och lämna ett konkurrenskraftigt pris, utan några förpliktelser.