Trädgårdsskötsel i Katrineholm - av erfarna trädgårdsarbetare

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel i Katrineholm ska du alltid anlita en professionell trädgårdsfirma som har utbildade och erfarna trädgårdsmästare som vet hur arbetet ska utföras. Det borgar för att du alltid får ett perfekt resultat och grönskande trädgård.

Ska du anlägga en ny trädgård eller behöver din befintliga trädgård underhållas är det en heldel arbete som behöver utföras. Många privatpersoner tycker att det är roligt att pyssla med sin trädgård själv men bor man i hus året om kan det bli ett arbete som man helt enkelt inte hinner med vilket gör att trädgården lätt blir eftersatt. Om du vill få hjälp med din trädgård kan du kontakta oss på Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå som är experter på trädgårdsskötsel i Katrineholm. Vi kan hjälpa dig med alla former av trädgårdsarbeten, både löpande och vid enstaka tillfällen så att din trädgård alltid ser välvårdad ut.

Anlita oss för trädgårdsskötsel i Katrineholm

Vi åtar oss alla typer av trädgårdsskötsel i Katrineholm som exempelvis gräsklippning, krattning av löv, ogräsrensning, mossbekämpning, beskärning av träd och buskar. Vi kan också hjälpa dig att anlägga din trädgård genom att plantera växter, lägga gräsmatta och se till att du får en härligt grönskande trädgård. Vi kan åta oss uppdrag genom avtal där vi förbinder oss att utföra löpande trädgårdsarbete på din tomt, fastighetstomt eller bostadsrättstomt eller så utför vi uppdrag vid behov. Som privatperson har du möjlighet att göra ett RUT-avdrag vilket innebär att du kan erhålla ett avdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Självklart gör vi avdraget redan på fakturan och tar sedan hand om administrationen med Skatteverket.

Övriga trädgårdstjänster

Vi kan också hjälpa dig med andra tjänster som exempelvis plattsättning i din trädgård eller på gemensamma ytor. Genom att sätta plattor vid en uteplats eller som gångväg får din trädgård mer karaktär samtidigt som du får ett bra skydd av din gräsmatta. Under vintertid kan vi också hjälpa dig med snöröjning så att de boende säkert kan ta sig till och från sina bostäder eller sitt hem. 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök 

Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå har utfört trädgårdstjänster i branschen i 55 år. Vi utför tjänster åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsförening i Katrineholm med omnejd. Våra utbildade och mycket erfarna trädgårdsmästare kan hantera alla typer av trädgårdsarbeten, både löpande underhåll eller vid ett enstaka tillfälle. Genom åren har vi fått massor av goda referenser från våra nöjda kunder vilket gör att vi är säkra på att vi även kommer att göra dig till en nöjd kund. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera dina behov av trädgårdsskötsel men också lämna tips och råd, utan förpliktelser. Därefter kan vi lämna ett prisförslag med ett konkurrentkraftigt pris för ditt uppdrag.