Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Bor du i hus kan det vara krävande att även behöva ta hand om sin trädgård under de dagar man arbetar. Då kan det vara befriande att anlita ett företag som kan hjälpa dig med det löpande trädgårdsskötsel som att klippa gräsmattor, kratta löv, beskära buskar och rensa ogräs. Om du behöver hjälp med din trädgård, löpande eller vid enstaka tillfällen, är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig med trädgårdsskötsel i Katrineholm.

Anlita oss för din trädgårdsskötsel

Vi är ett företag som varit verksamma i trädgårdsbranschen i över 55 år och som utför trädgårdsskötsel i Katrineholm åt både privatpersoner, företag, hyres- & bostadsrättsföreningar. Våra skickliga, erfarna och yrkesutbildade trädgårdsmästare klarar av att utföra alla typer av trädgårdsarbeten med förstklassigt resultat. Behöver du hjälp med att plantera nya växter, bekämpa ogräs, beskära träd och buskar kan vi bistå dig i det arbetet. Vi kan också utföra löpande trädgårdsarbete som exempelvis klippa gräsmattor och kratta löv. Vi åtar oss både större som mindre uppdrag och innehar all den utrustning och de maskiner som krävs för underhåll av större trädgårdar.

Gratis platsbesök och rådgivning inför nästa projekt!

Vi är ett serviceinriktat arbetsteam som gärna bistår med vår expertis inom servicearbeten året om i Katrineholm, Flen eller Vinåker. Projekt av alla storlekar tas gladeligen emot!