Plattsättning

Plattsättning

När du vill lägga plattor i din trädgård, exempelvis för att skapa en uteplats eller en gångväg i trädgården så att det inte bildas stigar i gräsmattan kan du vända dig till oss. Vi är experter på alla former av plattsättningar, både i trädgårdar och på offentliga platser, och utför arbeten åt både privatpersoner, företag, hyres- och bostadsrättsföreningar. Vi kan hjälpa dig med allt från rådgivning, planering, val av material till utförandet. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning utomhus.

Plattsättning utomhus i Katrineholm

Våra skickliga plattsättare har en lång erfarenhet inom plattsättning och trädgårdsskötsel i Katrineholm, Flen och Vingåker och klarar av att utföra de allt inom trädgård. Genom att lägga plattor vid en uteplats eller runt huset gör att marken klarar av slitage samtidigt som det blir lättare att hålla rent. Vi kan också lägga plattor på en garageuppfart eller bygga gångvägar i trädgården vilket både får trädgården att se snygg ut samtidigt som du slipper leriga gräsmattor under regniga dagar. Boka ett kostnadsfritt hembesök för diskussion om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din plattsättning utomhus.

Gratis platsbesök och rådgivning inför nästa projekt!

Vi är ett serviceinriktat arbetsteam som gärna bistår med vår expertis inom servicearbeten året om i Katrineholm, Flen eller Vinåker. Projekt av alla storlekar tas gladeligen emot!