Snöröjning

Snöröjning

Behöver du hjälp med snöröjning vid ditt hus, företagets lokaler eller områdena kring en bostadsrättsförening kan du anlita ett företag som hjälper dig att hålla gator och gångvägar fria från snö. Vi erbjuder snöröjning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Katrineholm med omnejd. Det innebär att vi kan hjälpa dig att skotta tak, ploga garageuppfarter eller parkeringsplatser, och gångvägar. Vi röjer även snö utanför portar, vid brevlådor och vid sopstationer så att servicepersonal kan komma fram att utföra sitt arbete. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning.

Anlita professionella snöröjare

Om du vill få hjälp med snöröjning kan du vända dig till oss som utför snöröjning och trädgårdsskötsel i Katrineholm. Våra duktiga snöröjare har utbildning för snöröjning på tak men kan också åta sig att ploga privata vägar, gångvägar och snöröja utanför portar och ytterdörrar. Självklart kan vi även sanda och salta för att minimera riskerna för halkolyckor. Du kan anlita oss för enstaka uppdrag eller för löpande snöröjning enligt avtal. Vi kan även 

åta oss uppdrag att både utföra snöröjning under vintern och även trädgårdsskötsel under sommaren för er bostadsrättsförening eller hyresrättsförening i Katrineholm, Flen och Vingåker.

Gratis platsbesök och rådgivning inför nästa projekt!

Vi är ett serviceinriktat arbetsteam som gärna bistår med vår expertis inom servicearbeten året om i Katrineholm, Flen eller Vinåker. Projekt av alla storlekar tas gladeligen emot!